• Military Slip Rings
  • military slip rings
  • marine slip rings
  • about-index

TENTANG KAMI

AOOD TECHNOLOGY LIMITED didirikan taun 2000 pikeun ngarancang sareng ngadamel cincin slip. Beda sareng kaseueuran perusahaan produksi sareng pamrosésan sanés, AOOD mangrupikeun produsén sareng slip supplier anu berorientasi téknologi sareng inovasi, urang teras-terasan fokus kana R&D larutan panganteur puteran 360 ° komprehensif pikeun industri, médis, pertahanan sareng aplikasi laut.

DIAJAR DEUI

Produk