Pangwangunan & Tatanén

c068d665

Cingcin slip anu dianggo dina alat konstruksi & tatanén kedah ngagaduhan struktur anu kuat sareng kinerja anu tiasa dipercaya kumargi mesin beurat ieu biasana beroperasi dina lingkungan luar anu kasar. Cingcin slip salaku komponén penting tina sistem kompléks ieu anu kedah mindahkeun sadaya kakuatan, sinyal, data tina struktur cicing kana struktur anu muter, éta kedah ngungkulan sababaraha lingkungan anu nungtut sareng damel sampurna dina sagala jinis lingkungan, ogé kedah mumpuni pikeun tugas panjang bunderan jalan.

AOOD didaptarkeun pikeun méréskeun kakuatan, sinyal sareng pangiriman data pikeun lingkungan anu nungtut. Insinyur anu canggih sareng téknologi manufaktur unik ngamungkinkeun AOOD pikeun nyayogikeun sistem cincin slip anu mantep pikeun alat berat ieu. Salaku conto:

● Cingcin slip kapsul anti cai pikeun bungkus baler

● Diménsi ageung ngalangkungan cincin slip slip pikeun mixer semén

● Cingcin anti geter sareng anti shock pikeun alat pertambangan

● Cingcirén slip khusus kanggo crane, alat angkat, mesin port, excavator

Tina desain dugi ka uji coba akhir, AOOD damel raket sareng konsumén, ngartos pisan fungsi yén ring slip bakal ngartos sareng lingkungan damel, merhatoskeun unggal detailna, mastikeun cincin slip prototipe mangrupikeun anu dipikahoyong ku palanggan.

Produk anu aya hubunganana: Ngaliwatan Bore Slip Rings, Cingcin Slip Adat