PERUSAHAAN

AOOD Téhnologi TERBATAS

Kami produsén cingcin slip-berorientasi kana téknologi sareng inovasi.

AOOD TECHNOLOGY LIMITED didirikan taun 2000 pikeun ngarancang sareng ngadamel cincin slip. Beda sareng kaseueuran perusahaan produksi sareng pamrosésan sanés, AOOD mangrupikeun produsén sareng slip supplier anu berorientasi téknologi sareng inovasi, urang teras-terasan fokus kana R&D larutan panganteur puteran 360 ° komprehensif pikeun industri, médis, pertahanan sareng aplikasi laut.

Pabrik urang perenahna di Shenzhen Cina anu penting pisan berteknologi tinggi R&D sareng basis pabrik di Cina. Kami ngamangpaatkeun pinuh tina ranté suplai industri anu dikembangkeun lokal sareng bahan hemat biaya e pikeun nganteurkeun konsumén majelis cincin slip listrik. Kami parantos nganterkeun langkung ti10000 rakitan cincin dieunakeun ka palanggan sareng langkung ti 70% disaluyukeun anu dirarancang dumasar kana sarat khusus konsumén. Insinyur, staf produksi sareng téknisi majelis kami komitmen pikeun nyayogikeun cingcir kalayan keandalan, presisi sareng kinerja anu teu aya tandinganna.

+
Majelis Ring Slip
Didamel khusus
%

Kami ningali diri salaku pasangan ring slip anu aktip ngadukung konsumén dina nyiptakeun, pamekaran salajengna sareng produksi produk. Salami sababaraha taun ka pengker, kami nawiskeun garis komprehensif ngeunaan standar sareng cingcir custom pikeun tambahan pikeun nyayogikeun jasa rékayasa kontak ngageser profesional kaasup desain, simulasi, manufaktur, majelis sareng tés. Mitra AOOD nutupan sababaraha aplikasi global kaasup kandaraan waja, tumpukan anténeu tetep atanapi seluler, ROV, kendaraan pemadam kebakaran, énergi angin, otomatisasi pabrik, robot pembersihan rumah tangga, CCTV, méja péngkolan sareng sajabina. AOOD sombong dina nyayogikeun palanggan anu luar biasa sareng leyuran unik ring slip ring. 

Pabrik urang ngalengkepan produksi sareng alat uji canggih kalebet mesin cetak suntik, bubut, mesin panggilingan, téstér terpadu ring slip, generator sinyal frékuénsi luhur, oscilloscope, tester terintegrasi énkoder, meteran torsi, sistem uji résistansi dinamis, témpél résistansi insulasi, diéléktrik kakuatan tester, analisa sinyal sareng sistem uji hirup. Salaku tambahan, urang gaduh pusat mesin CNC misah sareng bengkel produksi bersih pikeun ngahasilkeun syarat khusus atanapi unit cincin slip militér standar.

AOOD salawasna fokus kana ngembangkeun solusi kontak geser anu anyar sareng pikeun minuhan paningkatan aplikasi anu anyar. Sagala patarosan anu disayogikeun wilujeng sumping.