Cingcin Slip Kelautan

Cingcin slip laut tiasa didesain dina rupa-rupa ukuran, kakuatan sareng jumlah cara, catu daya listrik anu teu kaganggu tina peunteun tegangan ti sinyal ka 10.000V sareng peringkat ayeuna dugi ka 500Amps. Sikat serat emas plated dianggo pikeun sirkuit sinyal sareng sikat grafit pérak dina cingir plated logam mulia dianggo pikeun sirkuit ayeuna tinggi. Cingcin slip listrik ieu tiasa digabungkeun sareng sendi puteran serat optik sareng sendi puteran cairan pikeun nyayogikeun solusi antar muka anu komprehensif pikeun aplikasi permukaan atanapi subsea. Cingcin slip laut AOOD dirancang pikeun beroperasi dina lingkungan laut anu ekstrim.

Modél Ayeuna Voltaseu Ukuran (OD) Laju Damel
R180 Max 7A per ring
Max 100A total ayeuna
Max 1000VAC 72.4mm Max 100rpm
R176 Max 20A per ring
Max 720A total ayeuna
Max 7200VAC 140mm Max 50rpm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali