Solusi na

Ngahubungan Téhnologi

AOOD téknologi ngahubungi Palasik dilakukeun ku ngahubungi sakumpulan kawat sikat khusus sareng band konduktif atanapi bunderan dipasang dina aci. Éta ngagaduhan kamampuan anu unggul, sinyal sareng data mindahkeun kamampuan, utamina emas dina kontak emas tiasa ngungkulan sinyal lemah atanapi pangiriman data gancang sareng ngajaga reliabilitas anu luhur. Pérak dina kontak pérak tiasa nyumponan kabutuhan tujuan biaya anu langkung handap tina pangiriman kakuatan anu dipercaya.

Téhnologi tanpa kontak

Dina scanner CT, éta peryogi cincin cingcir kalayan ageung ngalangkungan boros pikeun mastikeun transfer tingkat data anu luhur dina kaayaan damel gancang. Insinyur AOOD ngembangkeun téknologi transmisi anu teu ngahubungi pikeun aplikasi ieu. Cincin slip anu henteu ngahubungi nawiskeun kakuatan gancang pisan atanapi mindahkeun data kalayan henteu aya pangropéa sareng umur jasa anu langkung lami tibatan sikat biasa anu ngahubungi cincin slip.

Ngagulung-ngirining Téhnologi Kontak

AOOD téknologi gulung anyar ngadopsi cincin gering ngahubungi pikeun ngawujudkeun pagelaran cincin gelincer, anu nganggo cincin tambaga spring dilapis ku emas anu aya di antara dua alur logam mulia tibatan kontak geser tradisional. Éta ngagaduhan résistansi ngahubungi anu langkung handap, anggo anu langkung handap, noise éléktronik anu langkung handap, umur anu langkung lami sareng kapasitas mindahkeun ayeuna anu langkung luhur. Éta leyuran cincin slip sampurna pikeun sistem éta peryogi ukuran ageung, kapasitas ayeuna tinggi sareng cincin slip umur panjang. Cing gelincir ngontak cincin-ring AOOD ngalaksanakeun fungsina anu saé pikeun aplikasi médis, pertahanan, aeroangkasa sareng navigasi.

Merkur cair

Cingcin slip merkuri AOOD nganggo kolam renang merkuri cair sacara molekular kabeungkeut kana kontak sanés kontak sikat geser tradisional. Prinsip kontak anu khas na mastikeun yén aranjeunna tiasa ngajaga résistansi rendah sareng koneksi anu stabil pisan dina kecepatan kerja anu super tinggi, sareng sanggup mindahkeun dugi ka 10000A arus per tiang. Kaseueuran cingcin slip raksa tingkat tinggi AOOD ayeuna dianggo dina mesin las.

Serat optik

Pangiriman serat optik lahir pikeun tingkat data anu pangluhurna. AOOD téknologi serat optik tiasa mastikeun dugi ka 10 data Gbit / s data bahkan dina kaayaan lingkungan anu ekstrim. Sambungan puteran serat optik AOOD diwangun ku awak stainless steel sareng dugi ka panyalindungan IP68, tiasa dianggo ampir dina sagala jinis aplikasi tina alat-alat médis, ROV dugi ka radar panjagaan militér. Pangiriman serat optik tiasa diintegrasikeun sareng cingcin slip kontak ngahubungi listrik pikeun nyumponan kabutuhan sistem cingcir hibrid éléktro-optik.

Frékuénsi luhur

AOOD nawiskeun solusi transmisi frékuénsi luhur antara platform anu tetep sareng platform rotary, sapertos kaméra TV, kandaraan udara tanpa sistem sareng sistem radar. AOOD ngamungkinkeun pangiriman sinyal dina kisaran frékuénsi ti DC dugi ka 20GHz, gabungan rotasi HF tiasa diintegrasikeun kana cincin slip listrik sakumaha diperyogikeun.

Média Rotary Union

AOOD nawiskeun solusi transmisi média ku mindahkeun cairan atanapi gas tina sumber anu tetep kana sumber anu muter bari ngamungkinkeun obah. Serikat pagawé puteran média dimangpaatkeun dina rupa-rupa aplikasi tina tabel indéks puteran puteran dugi ka mandrel ngolah logam dugi ka alat-alat leuweung hidrolik. Cingcin slip, gabungan serat puteran serat optik, gabungan rotasi HF sareng énkoder tiasa dilebetkeun kana sistem union rotary. Naha anjeun peryogi solusi khusus pikeun tekanan tinggi, kecepatan kerja tinggi atanapi volume aliran tinggi, kantun nangtang AOOD.