Cingcin slip slip definisi tinggi

Cingcin slip video definisi tinggi AOOD kanggo nyayogikeun komunikasi vidéo HD-SDI dikombinasikeun sareng sambungan data sareng kakuatan tina bagian cicing kana bagian anu diputer, aranjeunna nyayogikeun solusi antar muka gratis 360 ° kanggo televisi, siaran, panjagaan sareng sistem VR jsb.

Ngagunakeun RF sareng emas dina téknologi kontak sikat serat emas, cincin slip AOOD HD-SDI nampilkeun HD-SDI sareng kamampuan transmisi pidéo 3G-SDI anu stabil pisan, kinerja listrik anu hadé, konfigurasi anu kompak sareng mantap. Kabel coax gampang ditungtungan ku konektor BNC / SMA pikeun dipasang. 50/75 ohm coax sayogi. Unit anu aya diantarana kalebet 1 sareng 2 saluran cingir slip HD-SDI, kabel listrik dugi ka 56, kombinasi hiji atanapi dua saluran Ethernet sayogi.

Fitur

■ Cocog sareng:

   - SMPTE 259 M (SD-SDI, 270Mbps)

  - SMPTE 292 M (HD-SDI, 1.485Gbps)

  - SMPTE 424 M (3G-SDI, 2.97Gbps)

■ Sadia kalayan sababaraha kombinasi Ethernet, 5 amp sareng 10 amp sambungan

■ Disegel kana lebu sareng cairan cairan lampu sayogi

■ Emas dina kontak emas

Kauntungannana

■ bungkus kompak

■ noise listrik low, torsi drive low

■ Panjang umur sareng perawatan-gratis

Aplikasi Khas

■ Kadali gerak

■ Muterkeun pidéo pidéo luhur

■ Kaamanan video definisi tinggi

■ Sistem pan / Dengdekkeun

■ Jibs kaméra

Modél Saluran Ayeuna (amps) Tegangan (VAC) Ukuran DIA × L (mm) Laju (RPM)
Listrik HD-SDI 100M Ethernet Gbit Ethernet 2 5
ADC12-SDI 12 1     ×    120 24,8 × 29,6 300
ADC18-SDI 18 1     ×    120 22 × 28.8 300
ADC24-SDI 24 1     ×    120 32,8 × 46,7 300
ADC36-SDI 36 1     ×    120 22 × 70 300
ADC56-SDI 56 1     ×    120 25,4 × 115 300
ADC14-SDI-E 14 1 1   ×    120 22 × 28.8 300
ADC10-SDI-2E 10 1   1 ×    120 22 × 28.8 300
ADC32-SDI-E 32 1 1   ×    120 22 × 70 300
ADC28-SDI-2E 28 1   1 ×    120 22 × 70 300
ADC56-2SDI 56 2     ×    120 25,4 × 115 300
ADC48-2SDI-E 48 2 1   ×    120 25,4 × 115 300
ADC44-2SDI-2E 44 2   1 ×    120 25,4 × 115 300
Perhatosan: 5A atanapi 10A ayeuna nyaéta opsional, tiasa dibandingkeun sareng sababaraha protokol komunikasi.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali