Cingcin Radar Slip

Sistem radar modéren diperyogikeun pisan di lapangan sipil, militér sareng pertahanan. Kinerja tinggi puteran gabungan / slip ring penting pisan pikeun transmisi sistem sinyal RF, kakuatan, data sareng sinyal listrik. Salaku panyadia kreatif sareng inovatif ngeunaan solusi transmisi puteran 360 °, AOOD nyayogikeun rupa-rupa leyuran terpadu tina ring slip listrik sareng gabungan rotary coax / waveguide ka klien radar sipil sareng militér.

Cingcin slip radar panggunaan sipil biasana meryogikeun ngan ukur 3 dugi ka 6 sirkuit pikeun nyayogikeun kakuatan sareng sinyal sareng kedah épéktip. Tapi cincin militér nganggo radar gaduh syarat anu langkung rumit. 

Éta panginten peryogi langkung ti 200 sirkuit pikeun catu daya sareng sababaraha sinyal transmisi dina rohangan anu kawates, sareng anu langkung penting, aranjeunna kedah nyumponan sarat lingkungan militér anu tangtu: suhu, kalembaban, shock sareng geter, shock termal, jangkungna, lebu / pasir, kabut uyah sareng nyemprot jsb.

Boh sipil sareng militér nganggo cincin slip listrik radar tiasa digabungkeun sareng saluran tunggal / dual coaxial atanapi waveguide sendi puteran atanapi kombinasi tina dua jinis ieu. Bentuk silindris sareng bentuk platter sareng aci kerung pikeun sistem radar anu dipasang kendaraan atanapi radest pedestal sayogi.

Fitur

  ■ Tiasa diintegrasikeun sareng 1 atanapi 2 saluran coax / waveguide rotary joint

  ■ Transfer kakuatan, data, sinyal sareng sinyal RF ngalangkungan paket terpadu

  ■ Rupa-rupa leyuran anu aya

  ■ Bentuk silinder sareng platter opsional

  ■ Solusi panggunaan militér khusus motong aya

Kauntungannana

  ■ Kombinasi fléksibel kakuatan, data sareng sinyal RF

  ■ résistansi lemah sareng crosstalk low

  ■ Kamampuan shock sareng geter anu luhur

  ■ Gampang dianggo

  ■ Panjang umur sareng perawatan-gratis

Aplikasi Khas

  ■ Radar cuaca sareng radar kontrol lalu lintas udara

  ■ Sistem radar anu dipasang ku kendaraan militér

  ■ Sistem radar laut

  ■ Sistem siaran TV

  ■ Sistem radar militér maneuh atanapi sélulér

Modél Saluran Ayeuna (amps) Tegangan (VAC) Bore  Ukuranna                   RPM
Listrik RF 2 10 15 Dia (mm)  DIA × L (mm)
ADSR-T38-6FIN 6 2   6   380 35.5 99 x 47,8 300
ADSR-LT13-6 6 1 6     220 13.7 34,8 x 26,8 100
ADSR-T70-6 6 1 RF + 1 gelombang panunjuk arah  4 2   380 70 138 x 47 100
ADSR-P82-14 14   12   2 220 82 180 x 13 50
Perhatosan: saluran RF opsional, 1 ch RF rotary joint dugi ka 18 GHz. Solusi khusus aya.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali