Teknologi Tepi

Teknologi mutakhir parantos janten inti pamekaran AOOD ti saprak urang ngadegkeun. Kami gaduh téknologi ring slip listrik anu ngarah pikeun méréskeun masalah transmisi listrik kompléks dina sababaraha sistem. Kami ogé tiasa ngahijikeun sareng sendi puteran serat optik / coax pikeun nyayogikeun palanggan pikeun solusi panganteur puteran lengkep kalayan épisiensi optimal sareng reliabilitas.

Dina 20 taun ka pengker, urang langkung merhatoskeun paménta ring slip dina aplikasi high-end. Dina lapangan pertahanan, urang tiasa neuleu nanganan dugi rébuan kakuatan tinggi sareng sirkuit data dina rohangan anu kawates pisan, sareng mastikeun cingcin slip ieu bakal ngagaduhan kinerja anu hadé sareng reliabilitas di lingkungan anu keras. Kami bahkan ngembangkeun sababaraha cingcin slip kapsul alit militér pikeun minuhan sinyal multi arah sareng kabutuhan pangiriman data dina rohangan anu kawates pisan. Di lapangan laut, urang tiasa nyayogikeun unit cincin slip ROV terpadu kalayan sendi puteran serat optik sareng sendi puteran cairan, dibungkus ku IP68 sareng dieusian minyak kanggo operasi subsea. Di bidang médis, cingcin slip pancake bore ageung urang pikeun scanner CT tiasa nyayogikeun 2,7m ngalangkungan transmisi data-speed tinggi> contactless> 5Gbits.

3