Cingcin Slip Sistem Servo

Sistem drive servo mangrupikeun bagian penting pikeun kontrol gerak modéren sareng seueur dianggo dina alat-alat otomatis sapertos robot industri sareng tabel puteran, kakuatanna, sinyal sareng data na kedah ditransmisikeun tina platform anu tetep kana platform rotary ngalangkungan ring slip. Tapi kusabab gangguan sinyal énkoder, cincin slip listrik umum gampang nyababkeun kasalahan sareng mareuman sakabeh sistem.

Cingcir sistem servo AOOD nganggo téknologi sikat serat sareng desain modular mandiri sababaraha inovatif pikeun transmisi stabil, umur panjang sareng operasi bébas perawatan. Aranjeunna nyayogikeun saluran pneumatik, kakuatan, data kecepatan tinggi, antar muka I / O, sinyal énkoder, kontrol sareng sambungan sinyal sanésna pikeun sistem, parantos diuji sareng kabuktosan cocog sareng SIEMENS, Schneider, YASKAWA, Panasonic, Mitsubishi, DELTA, OMRON, Keba , Fagor jsb motor drive.

Fitur

■ Cocog pikeun SIEMENS, Schneider, YASKAWA, Panasonic, Mitsubishi jsb sistem servo drive

■ Cocog sareng sababaraha protokol komunikasi

■ Nyayogikeun kakuatan, sinyal sareng saluran pneumatik babarengan

■ 8mm, 10mm, 12mm ukuran saluran hawa opsional

■ Sealing luhur ngajaga opsional

■ Perumahan stainless steel sayogi

Kauntungannana

■ Kamampuh anti gangguan anu kuat

■ Kombinasi fléksibel tina kakuatan, data sareng garis hawa / cairan

■ Gampang dipasang

■ Panjang umur sareng perawatan-gratis

Aplikasi Khas

■ Sistem bungkusan

■ Robot industri

■ tabél Rotary

■ mesin batré litium

■ Parabot ngolah laser

Modél  Saluran Ayeuna (amps) Tegangan (VAC) Ukuranna Bore Laju
Listrik Hawa 2 5 10 DIA × L (mm) DIA (mm) RPM
ADSR-F15-24 & RC2 24 1 ×      240 32,8 × 96,7   300
ADSR-T25F-3P6S1E & 8mm 14 1 ×  ×    240 78 × 88   300
ADSR-T25F-6 & 12mm 6 1 ×    ×  240 78 × 77.8   300
ADSR-T25S-36 & 10mm 36 1 ×      240 78 × 169.6   300
ADSR-T25S-90 & 10mm 90 1 ×      240 78 × 315.6   300
ADSR-TS50-42 42 1 ×  ×    380 127,2 × 290   10
Perhatosan: Ukuran saluran Pneumatik nyaéta opsional.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali