Jaminan

Émbaran jaminan

Salaku supplier cingcin listrik di dunya, AOOD ngagaduhan tilu inti: téknologi, kualitas sareng kepuasan. Aranjeunna ngan ukur alesan kunaon urang tiasa janten pamimpin. Téknologi canggih sareng kualitas anu unggul mastikeun kakuatan kalapa AOOD, tapi jasa anu lengkep sareng sampurna ngajantenkeun palanggan ngandelkeun urang.

Konci pikeun palanggan di AOOD nyaéta propésional, gancang sareng tepat. Tim palayanan AOOD dilatih kalayan saé, ngagaduhan pangabisa profesional anu trampil sareng sikep palayanan anu saé. Sagala masalah anu disebatkeun ku palanggan, éta bakal direspon dina 24 jam naha sateuacan-dijual atanapi saatos dijual.

Jaminan Penjaminan Kualitas

Sadaya unit rakitan ring slip AOOD dijamin salami sataun kecuali produk khusus, anu ngamungkinkeun anjeun ngabalikeun bagian anu rusak pikeun gaganti dina sataun ti tanggal pameseran aslina dina faktur,

1. Upami aya cacat anu dipanggihan dina bahan sareng / atanapi padamelan, anu ngahasilkeun kagagalan kualitas.

2. Upami ring slip parantos rusak ku bungkus atanapi transportasi anu teu leres.

3. Upami ring slip henteu tiasa dianggo normal dina panggunaan normal sareng pas.

CATETAN: Upami majelis cincin slip diarepkeun dianggo dina kaayaan anu pikareueuseun atanapi anu korosif, punten ngadamel pernyataan anu jelas ka kami, sahingga urang tiasa ngadamel produk anu diolah sacara khusus pikeun minuhan harepan anjeun.