Serat Optik Hybrid Slip Cingcin

Cingcin slip hibrid serat optik ngagabungkeun cincin slip listrik sareng sambungan serat puteran serat optik, nyayogikeun antar muka puteran multifungsi pikeun sambungan listrik sareng optik. Unit FORJ hibrid ieu ngamungkinkeun pangiriman kakuatan, sinyal sareng data anu ageung tina hiji cicing dina platform anu diputer, henteu ngan ukur ngaoptimalkeun konfigurasi sistem tapi ogé ngahémat biaya.

AOOD nyayogikeun seueur kombinasi listrik sareng optik pikeun nyumponan kabutuhan rupa aplikasi. Cingcin slip miniatur anu kompak pisan tiasa diintegrasikeun sareng FORJ saluran tunggal pangleutikna pikeun mindahkeun arus, sinyal sareng data kecepatan tinggi pikeun sistem kaméra HD. Cincin slip listrik listrik anu tangguh tiasa dihijikeun sareng multi-kanal FORJ pikeun dianggo dina ROVs. Nalika kaperluan operasional lingkungan anu keras diperyogikeun, perumahan stainless steel, kandelan anu disegel lengkep atanapi kompénsasi tekanan anu dieusi cairan nyaéta opsional. Salaku tambahan, unit optik-listrik hibrid tiasa digabungkeun sareng serikat usaha Rotary cairan pikeun nyayogikeun solusi antar muka listrik, optik sareng cairan lengkep.

Fitur

  ■ Gabungan cincin slip listrik sareng serat optik gabungan sendi

  ■ Pangiriman fléksibel kakuatan, sinyal sareng data bandwidth luhur ngalangkungan gabungan rotasi

  ■ Jembar pilihan listrik sareng optik

  ■ Sirkuit listrik anu seueur seueur opsional

  ■ Cocog sareng protokol beus data

  ■ Bisa digabungkeun sareng serikat usaha Rotary cairan

Kauntungannana

  ■ Rupa-rupa unit hibrid anu aya opsional

  ■ Hemat ruang sareng hemat biaya

  ■ standar kualitas luhur pikeun desain, pabrik sareng uji

  ■ reliabilitas tinggi handapeun geter sareng shock

  ■ Pangropéa gratis operasi

Aplikasi Khas

  ■ Sistem kaméra hawa hénsor

  ■ Sistem panjagaan

  ■ Robot

  ■ mesin otomatis

  ■ Aplikasi Winch sareng TMS

  ■ Kandaraan henteu diatur

Modél Saluran Ayeuna (amps) Tegangan (VAC) Ukuranna
DIA × L (mm)
Laju (RPM)
Listrik Optik
ADSR-F7-12-FORJ 12 1 2 220 24,8 x 38,7 300
ADSR-F3-24-FORJ 24 1 2 220 22 x56.6 300
ADSR-F3-36-FORJ 36 1 2 220 22 x 70 300
ADSR-F7-4P16S-FORJ 20 1 2 A / 15A 220 27 x 60,8 300
ADSR-T25F-4P38S-FORJ 32 1 2A / 15A 220 38 x 100 300

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali