Pilihan Modél

Naon ari slipna?

Cingcin slip mangrupakeun alat éléktromekanis anu digabungkeun sareng sikat anu ngamungkinkeun pangiriman kakuatan sareng sinyal listrik tina cicing kana struktur anu muter. Disebut ogé gabungan listrik puteran, kolektor atanapi puter listrik, cincin slip tiasa dianggo dina sistem éléktromekanik naon waé anu peryogi rotasi teu kaampeuh, saliwat atanapi teras-terasan nalika ngalirkeun sinyal kakuatan, analog, digital, atanapi RF sareng / atanapi data. Éta tiasa ningkatkeun kinerja mékanis, nyederhanakeun operasi sistem sareng ngaleungitkeun kabel rawan ngarusak tina sendi anu tiasa dialihkeun.

Sedengkeun tujuan utama cincin slip nyaéta pikeun ngirimkeun kakuatan sareng sinyal listrik, diménsi fisik, lingkungan operasi, kecepatan puteran sareng konstrain ékonomi sering mangaruhan jinis bungkus anu kedah dianggo.

Syarat pelanggan sareng tujuan biaya mangrupikeun elemen penting dina nyetir kaputusan anu nyababkeun ngembangkeun desain ring slip anu suksés. Opat unsur konci nyaéta:

■ spésifikasi listrik

■ bungkusan mékanis

■ lingkungan operasi

■ biaya

Spésifikasi Listrik

Cingcin slip digunakeun pikeun ngirimkeun kakuatan, analog, sinyal RF sareng data ngalangkungan unit puteran. Jumlah sirkuit, jinis sinyal, sareng sarat kekebalan noise listrik sistem ngagaduhan peran penting dina nangtoskeun kendala desain fisik anu ditetepkeun kana desain ring slip. Sirkuit listrik anu luhur, contona, peryogi jalur konduktif anu langkung ageung sareng jarak anu langkung ageung antara jalur pikeun ningkatkeun kakuatan diéléktrik. Sirkuit analog sareng data, bari sacara fisik langkung sempit tibatan sirkuit listrik, ogé meryogikeun perawatan dina desainna pikeun ngaminimalkeun pangaruh cross-talk atanapi gangguan antara jalur sinyal. Pikeun kagancangan anu low, aplikasi ayeuna low sistem kontak emas / sikat emas ku emas tiasa dianggo. Kombinasi ieu ngahasilkeun konfigurasi bungkusan pangleutikna sapertos anu ditingalikeun dina cingcin kapsul kompak AOOD. Pikeun kabutuhan langkung gancang sareng kabutuhan ayeuna, gabungan tina sikat grafit pérak komposit sareng cincin pérak dianggo. Majelis ieu biasana meryogikeun ukuran bungkus anu langkung ageung sareng ditingalikeun dina handapeun ring slip slip. Ngagunakeun metode naon waé sirkuit cincin gelincir nunjukkeun parobihan résistansi kontak dinamis sakitar 10 juta.

Pakét mékanis

Tinimbangan bungkusan dina ngararancang cingcin slip sering henteu lugas sakumaha sarat listrik. Seueur desain cingcin dieunakeun peryogi cabling sareng aci pamasangan atanapi média pikeun nembus cincin slip. Persyaratan ieu sering nandeskeun dimensi diameter jero unitna. AOOD nawarkeun rupa-rupa liwat rakitan cincin slip slip. Désain anu sanés peryogi cincin dieunakeun janten leutik pisan tina diameter stand-point, atanapi tina sudut pandang jangkungna. Dina kasus anu sanésna, rohangan anu sayogi pikeun cincin dieunakeun diwatesan, meryogikeun komponén ring slip janten misah, atanapi yén ring slip janten dihijikeun sareng motor, sensor posisi, serat optik sendi puteran atanapi sendi puteran RF dina pakét terpadu . Dumasar kana téknologi ring slip canggih, AOOD ngaktipkeun sadayana sarat kompléks ieu tiasa kacumponan dina hiji sistem ring slip slip lengkep.

Lingkungan Operasi

Lingkungan anu ring slip dioperasikeun di handapeun ngagaduhan pangaruh kana desain ring slip dina sababaraha cara. Kecepatan puteran, suhu, tekanan, kalembaban, shock & geter sareng paparan bahan korosif mangaruhan pilihan bantalan, pilihan bahan luar, pasang flange bahkan pilihan cabling. Salaku prakték standar, AOOD ngémutan perumahan aluminium ringan pikeun cincin slip na rangkep. Perumahan stainless steel langkung beurat, tapi diperyogikeun pikeun lingkungan laut, jero cai, korosif sareng lingkungan anu kasar.

Kumaha Nangtukeun Ring Slip

Cingcin dieunakeun sok janten bagian tina mékanisme anu langkung ageung kalayan kedah ngalirkeun kakuatan listrik khusus sareng sirkuit sinyal ngalangkungan permukaan anu muter. Mékanisme ring slip mangrupakeun bagian tina operasi di lingkungan sapertos pesawat atanapi sistem anteneu radar. Maka, pikeun nyiptakeun desain ring slip anu bakal suksés dina ngalarapkeunana tilu kriteria kedah wareg:

1. Diménsi fisik, kalebet susunan lampiran sareng fitur de-rotasi

2. Pedaran sirkuit anu diperyogikeun, kalebet arus sareng voltase maksimum

3. Lingkungan operasi, kalebet suhu, kalembaban, kabut uyah, shock, geter

Syarat cingcin slip anu langkung lengkep kalebet:

■ Résistansi maksimal antara rotor sareng stator

■ Isolasi antara sirkuit

■ Isolasi tina sumber EMI di luar perumahan ring slip

■ Ngamimitian sareng ngajalankeun tork

■ Beurat

■ Pedaran sirkuit data

Fitur tambahan anu umum anu tiasa dilebetkeun kana slip ring assembling kalebet:

■ Panyambung

■ Resolver

■ Encoder

■ Serikat usaha Rotary

■ Union rotasi coax

■ Serat rotasi sendi optik

AOOD bakal ngabantosan anjeun pikeun nyayogikeun kabutuhan ring slip sareng pilih modél anu optimal pikeun syarat desain anjeun.