Gabung Rotary Waveguide

01

Sambungan puteran Waveguide ngamungkinkeun transmisi gelombang mikro tina platform cicing kana gelombang panunjuk gelombang persegi panjang 360˚, frékuénsi pangluhurna dugi ka 94Ghz. Aranjeunna tiasa ngadamel kakuatan anu langkung ageung sareng kirang atenuasi tibatan sendi puteran coaxial, utamina saatos ngalangkungan frékuénsi anu tangtu, dua kaunggulan sendi puteran waveguide jelas pisan. AOOD nyayogikeun satuan hijian gelombang gelombang sareng kombinasi hijian gelombang sareng unit koaksial. Unit-unit ieu tiasa dianggo nganggo cincin slip listrik pikeun nyayogikeun gelombang, kakuatan koaksial sareng transmisi data sasarengan. Aplikasi anu ilahar kalebet sistem radar, satelit sareng anteneu mobile jsb.

Modél Jumlah Saluran Rentang Frékuénsi Kakuatan Puncak OD x L (mm)
ADSR-RW01 1 13,75 - 14,5 GHz 5,0 kW 46 x 64
ADSR-1W141R2 2 0 - 14 Ghz 10,0 kW 29 x 84.13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali