Kamampuh Kami

Pikeun Kakuatan

Pikeun ngawujudkeun transfer henteu terbatas dina arus / kakuatan tinggi dina sistem ring ring, urang gaduh téknologi kontak sikat karbon tradisional, téknologi kontak serat serat canggih sababaraha titik sareng téknologi kontak raksa anu aya. Saluran tunggal dipeunteun ayeuna dugi ka 500A sareng tegangan dipeunteun dugi ka 10.000V. Sumawona, urang gaduh téknologi kontak ring-ring pikeun ngahontal diménsi anu langkung alit, loading anu langkung luhur ayeuna sareng umur anu langkung lami kalayan syarat bébas perawatan cincin slip listrik.

79a2f3e73
7fbbce232

Fitur:

■ Dipeunteun ayeuna dugi ka 500A per kanal, dipeunteun tegangan dugi ka 10.000V

■ Sikat karbon, raksa, sikat serat sareng téknologi kontak ring-ring opsional

■ Kecepatan operasi maksimal dugi ka 10.000rpm

■ Ngégél nepi ka IP68

■ Saluran maksimum dugi ka 500 saluran

■ Tiasa ngahiji sareng ring slip slip, FORJ sareng gas / joint rotary cair

Pikeun Komunikasi

2
3
4
5
6
7
8
1

Cingcin slip listrik multi-kanal sering diperyogikeun pikeun mindahkeun sababaraha jinis protokol komunikasi dina otomatisasi industri sareng aplikasi militér, sapertos EtherCAT, CC-Link, CANopen, ControlNet, DeviceNet, Canbus, Interbus, Profibus, RS232, RS485, Fast Ethernet sareng Fast USB. Pikeun protokol komunikasi anu béda, urang nganggo desain modul anu misah pikeun mastikeun unggal jinis transmisi stabil protokol sareng henteu kaganggu ku protokol anu sanés sareng kakuatan tina ring slip anu sami. Modul sinyal digital gancang-gancang dugi ka 500Mbit / s speed, sadaya cingcin slip standar sareng custom kami tiasa dilebetkeun sareng modul komunikasi ieu pikeun nyumponan kabutuhan aplikasi anu béda.

Fitur:

  ■ Transfer sinyal digital gancang nepi ka 500Mbit / s

  ■ Sababaraha titik téknologi kontak sikat serat

  ■ Konfigurasi mantap mastikeun stabilitas sareng reliabilitas pangiriman sinyal

  ■ Ngahijikeun sareng FORJ, sendi puteran RF sareng gabungan hidrolik atanapi pneumatik aya

Pikeun Sinyal

Kami ngalaman dina sagala jinis perawatan sinyal, hususna pikeun sababaraha sinyal khusus, sapertos sinyal encoder, sinyal thermocouple, sinyal akselerasi 3D, sinyal sensor suhu, sinyal PT100 sareng sinyal galur. Kami nganggo desain modul anu misah pikeun mastikeun leungitna sinyal minimal sareng gangguan bahkan ring slip di handapeun operasi gancang atanapi di lingkungan EMI.

■ Frékuénsi mindahkeun sinyal dugi ka 500MHz

■ Sanggup mindahkeun sinyal encoder mutlak sareng nambahan

■ Desain modul mastikeun leungitna sinyal minimal sareng gangguan

■ desain unik ngamungkinkeun transmisi stabil sinyal urang handapeun operasi speed tinggi atanapi lingkungan EMI

■ Ngahijikeun sareng FORJ, sendi puteran RF sareng gabungan hidrolik atanapi pneumatik aya

Pikeun Aplikasi Husus

Salaku tambahan pikeun cingir slip industri biasa, kami ogé nyayogikeun cingcin slip kinerja tinggi pikeun lingkungan khusus, sapertos cingcin slip downhole suhu luhur gancang pikeun lapangan minyak, debu-buktina sareng cét slip-explosion-proof pikeun mesin pertambangan sareng cincin slip ukuran diménsi pikeun pangobatan limbah industri. Sacara téknis, slip operasi urang maksimal nyepetkeun operasi nepi ka 20,000rpm, pusatna ngaliwatan ukuran diaméterna liang dugi ka 20,00mm, dugi ka 500 cara, mindahkeun sinyal digital gancang dugi ka 10G bit / s, suhu dugi ka 500 C sareng disegel dugi ka IP68 @ 4Mpa.

3
2