Mesin Industri

Mesin industri ngagaduhan peran penting pikeun ngahontal produktivitas anu langkung luhur, épisiénsi anu langkung luhur sareng kirang biaya. Dina sistem industri kompléks ieu, rakitan cincin slip sareng sendi puteran seueur dianggo pikeun ngalakukeun fungsi mindahkeun kakuatan, data, sinyal atanapi média tina bagian cicing kana bagian anu diputer. Numutkeun kana pajeulitna sistem, cingcin slip sareng sendi puteran tiasa dihijikeun.

app3-1

AOOD parantos nyayogikeun sistem ring slip pikeun mesin industri salami mangtaun-taun. Anjeun tiasa mendakan cincin slip AOOD ngalaksanakeun fungsi transfer listrik sareng éléktronikna dina mesin las, mesin pick sareng tempat, mesin bungkus, sistem penanganan material, panangan robot, semikonduktor, pembotolan sareng alat-alat pangisi, alat-alat pengolahan tuang, alat-alat inspeksi pipa, uji coba puteran méja, saringan guages, mesin cetak sareng mesin ageung sanés. Hayu urang khususkeun sareng robot, robot diwangun ku dua bagian utama, hiji nyaéta panangan robot sareng anu sanésna bingkai dasar. 

Panangan robotic tiasa muterkeun 360 ° gratis tapi bingkai dasar dibereskeun sareng urang peryogi ngirimkeun kakuatan sareng sinyal tina bingkai dasar kana unit kontrol panangan robotic. Di dieu urang kedah nganggo ring slip pikeun méréskeun masalah ieu tanpa masalah kabel.

AOOD teras-terasan nalungtik sareng ngembangkeun solusi slip ring anyar. Cingcin rolling-contacting sareng non-contacting AOOD tiasa ngahontal transmisi anu tiasa dipercaya lami dina operasi gancang, cincin slip slip merkuri tiasa ngahontal transfer arus anu tinggi, sapertos konektor puteran listrik AOOD 3000amp pikeun mesin las.