Cingcin Slip Adat

Kanggo sababaraha sistem kontrol gerak anu khusus sareng canggih, cingcirining antarmuka rotasi khusus / puteran penting pisan. Pangalaman mangtaun-taun sareng tim R&D anu kuat ngamungkinkeun AOOD janten panyadia sendi puteran ngarah global. AOOD sanggup nyayogikeun solusi khusus di handap ieu:

■ Hingga 800 saluran solusi pikeun sistem kompléks

■ Kamampuan daya tinggi: voltase dugi ka 10.000VAC, ayeuna dugi ka 1000A per kanal

■ Téhnologi komunikasi séhat sareng sinyal pangiriman anu sénsitip, laju mindahkeun data gancang dugi ka 40 Gb / s

■ Larutan terpadu tina serat optik, listrik, RF sareng saluran cairan / gas

■ Larutan ukuran ageung: sikat karbon, pancake ageung sareng ageung ngalangkungan konfigurasi bore anu opsional

■ Kanggo lingkungan khusus: suhu luhur tekanan tinggi, geter tinggi atanapi solusi ledakan-buktina sayogi

■ Bisa nyumponan sarat pamasangan khusus: konfigurasi khusus sareng layanan pemasangan alat sanés anu sayogi

■ Larutan kombinasi cincin multi-slip: ngahijikeun dugi ka 8 atanapi langkung cingcin dieunakeun dina sistem kanggo nyayogikeun solusi panganteur puteran lengkep

■ Bisa minuhan sababaraha sarat parameter khusus pakakas militér, kelautan atanapi industri khusus


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali