Kaamanan

Sistem kaamanan modéren nungtut dina aplikasi industri, komérsial sareng militér sapertos kaamanan komérsial sareng infrastruktur, kaamanan transportasi sareng visi wengi, parahu rekreasi, panjagaan pemadam kebakaran, panjagaan militér & deteksi & lacak. Pikeun ngahontal panjagaan & target akuisisi sareng tujuan ngalacak, sistem pidéo anu cocog kedah diwangun pikeun ngahasilkeun gambar atanapi rékaman. Dina manah sistem vidéo canggih ieu, sadaya kakuatan, sinyal sareng data diliwatan ku sistem ring ring. Éta nawiskeun transmisi 360 ° sajajalan gambar anu ageung atanapi ngarékam tina bagian puteran kana bagian anu tetep sareng hindarkeun kawat pulas nalika diputer. Éta sababna sistem vidéo modem mangrupikeun aplikasi paménta panggedéna pikeun slip ring.

app7-1

Sistem kaamanan modéren nungtut dina aplikasi industri, komérsial sareng militér sapertos kaamanan komérsial sareng infrastruktur, kaamanan transportasi sareng visi wengi, parahu rekreasi, panjagaan pemadam kebakaran, panjagaan militér & deteksi & lacak. Pikeun ngahontal panjagaan & target akuisisi sareng tujuan ngalacak, sistem pidéo anu cocog kedah diwangun pikeun ngahasilkeun gambar atanapi rékaman. Dina manah sistem vidéo canggih ieu, sadaya kakuatan, sinyal sareng data diliwatan ku sistem ring ring. Éta nawiskeun transmisi 360 ° sajajalan gambar anu ageung atanapi ngarékam tina bagian puteran kana bagian anu tetep sareng hindarkeun kawat pulas nalika diputer. Éta sababna sistem vidéo modem mangrupikeun aplikasi paménta panggedéna pikeun slip ring.