Cingcin Slip Bore ageung

Cingcin slip slip ageung tiasa nyumponan sistem kontrol gerak anu gancang, volume tinggi, data kecepatan tinggi sareng syarat transmisi kakuatan tinggi, sareng ngalangkungan watesan jangkungna sistem, seueur dianggo dina scanner CT médis, scanner bagasi bandara sareng mesin inspeksi ageung jeung sajabana AOOD salaku salah sahiji produsen ring slip top di dunya anu mahér dina prosés produksi sareng téknologi canggih ieu, sanggup ngahijikeun kakuatan ngahubungi sareng sinyal & transmisi data, tautan data anu henteu ngahubungi, sendi puteran serat optik sareng sistem encoder pikeun klien.

Fitur

■ 0,5m –2m ngalangkungan pilihan opsional

■ Laju operasi dugi ka 300rpm

■ Tegangan dugi ka 2000VAC

■ Arus nepi ka 300 A

■ Bahan cincin: tambaga

■ Bahan sikat: grafit tambaga- / pérak - grafit

■ Patuh sareng 100M sareng Gigabit Ethernet

■ Dukung RS485 / 422, PROFIBUS, BISA DIBUKA, CC-LINK, BISA

■ Pangiriman data kecepatan tinggi henteu ngahubungi> 5G bit

■ Ngahijikeun kakuatan ngahubungi sareng sinyal & pangiriman data, tautan data anu teu ngahubungi, serat sendi puteran optik sareng sistem énkoder

■ Gampang dirawat atanapi ngagentos sikat sikatna

■ Pakéan lemah sareng dugi ka 20 taun lilana

Aplikasi Khas

■ Scanner CT médis

■ Scanner koper

■ Mesin inspeksi pipa sumur minyak

■ Ninggang hiburan

■ Crane

■ Alat-alat pencitraan 3D Industri


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali