Énergi

4369d320

Ayeuna, angin mangrupikeun téknologi énergi anu gancang pisan. Tenaga angin ngalibatkeun ngarobih énergi angin kana listrik ku ngagunakeun turbin angin. AOOD parantos ngembangkeun mangtaun-taun élmu aplikasi ngeunaan turbin angin sareng ngagaduhan kasuksésan anu hébat dina nawiskeun sistem pangropéa anu lemah pisan di lingkungan anu keras.

 Cingcin slip biasana dianggo pikeun nyayogikeun sinyal listrik sareng kakuatan pikeun kakuatan sareng kontrol pitch pitch. Dina sistem hidrolik, ring slip sareng union rotary cairan kedah digabungkeun pikeun nyayogikeun sababaraha sinyal,

transmisi kakuatan listrik sareng hidrolik pikeun aktuasi pitch agul hidrolik. Dina sistem listrik, éta peryogi ring slip sareng sirkuit listrik anu langkung luhur ngirimkeun sinyal sareng kakuatan listrik pikeun aktuasi pitch agul listrik.

Cingcin slip kakuatan tinggi diperyogikeun pikeun nyayogikeun transmisi arus anu tinggi pikeun énergi coil rotor dina sistem drive langsung. Salaku tambahan, pikeun nyumponan kabutuhan rakitan cincin slip terpadu, cincin slip AOOD tiasa dilebetkeun ku encoder sareng resolvers, sendi puteran serat optik, union rotary cairan sareng sendi puteran RF.

Salaku pamimpin sadunya dina cincin slip diarsipkeun, AOOD parantos ngembangkeun téknologi transmisi kontak geser anu langkung saé anu mastikeun yén cincin angin slip kakuatan AOOD gaduh langkung ti 100 juta puteran umur. Ogé aranjeunna dirancang pikeun cocog sareng lingkungan anu keras, aranjeunna tiasa nolak suhu anu luhur atanapi handap anu ekstrim, nyerang pasir & debu sareng korosi cai laut.

Produk anu aya hubunganana: Cingcin Slip Adat