Taros Kami

AOOD Téhnologi TERBATAS

Alamat

No.5 Kawasan Industri Shiguan, Dalang Sreet, Longhua, Shenzhen, 518109, Cina.

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten