Warta

  • Waktos Post: Apr-30-2021

    Desain AOOD sareng ngadamel cingcin slip ROV anu bermutu sareng hemat biaya pikeun puluhan taun. Kami sacara konsisten ningkatkeun cincin slip ROV standar kami sareng ngembangkeun produk énggal pikeun nyumponan sarat anu nungtut. Solusi cingcin ROV slip kami kalebet cincin slip listrik, FORJs, sendi puteran cairan / swivels atanapi c ...Maca deui »

  • Waktos Post: Mar-18-2021

    Cingcin slip mangrupakeun sendi puteran anu biasa nyayogikeun sambungan listrik tina cicing kana platform puter, éta tiasa ningkatkeun kinerja mékanis, nyederhanakeun operasi sistem sareng ngaleungitkeun kabel rawan anu ngagantung tina sendi anu tiasa dialihkeun. Cingcin dieunakeun seueur dianggo dina kaméra hawa hén ...Maca deui »

  • Pos waktos: Mar-09-2021

      Naon ari cingir? Cingcin slip mangrupikeun alat éléktromekanis anu ngamungkinkeun 360 derajat rotasi tanpa wates nalika mindahkeun kakuatan, sinyal, data atanapi média tina platform cicing kana platform puteran, éta mangrupikeun sambungan puteran atanapi antar muka listrik anu penting pikeun seueur sistim kontrol gerak ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-18-2021

    Cingcin slip video definisi tinggi (HD) AOOD dianggo pikeun mindahkeun sinyal pidéo 1080P atanapi 1080I HD-SDI tina tungtung cicing kana tungtung puteran bari meryogikeun puteran anu teu terbatas. AOOD salaku pabrikan cingcin listrik diandelkeun, nyayogikeun Ethernet HD ring slide solu ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-18-2020

    AOOD mangrupikeun cingcin slip-berorientasi téknologi sareng inovasi sareng pabrikan sendi puteran. AOOD nyayogikeun cincin slip kapsul terpadu sareng sendi rotasi coax / FORJ pikeun nyumponan kabutuhan stabilitas, mindahkeun kecepatan tinggi / mindahkeun data ageung sareng umur panjang pikeun kaméra hawa a ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-11-2020

    Dina aplikasi robotic, ring slip dikenal salaku robotic rotary joint atanapi robot slip ring. Hal ieu digunakeun pikeun ngirimkeun sinyal sareng kakuatan tina pigura dasar kana unit kontrol panangan robotic. Éta ngagaduhan dua bagian: hiji bagian cicing dipasang dina panangan robot, sareng hiji bagéan puteran dipasang dina pigeulang robot. Kalayan ro ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-11-2020

    Alat Downhole ngabutuhkeun ring slip pikeun mindahkeun kakuatan sareng data sareng ngaleungitkeun kabel pulas sareng macét di lingkungan pangeboran paling parah. AOOD salaku desainer terkemuka sareng pabrik cingcin slip listrik, teras pokuskeun kana paménta pangénggalna alat pangeboran downhole pikeun cincin slip, parantos ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-11-2020

    Marengan paningkatan permintaan multi-kanal cingir video slip tinggi dina peralatan 1080P HD, AOOD ngembangkeun 36 cara HD-SDI ring slip ADC36-SDI anyar. Modél ieu kalayan diaméter luar 22mm sareng jangkungna 70mm, sanggup mindahkeun 36 cara sinyal / kakuatan umum sareng 1 arah RF Rotary joi ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-11-2020

    Nalika palanggan milih cincin slip anu meryogikeun operasi gancang, transfer arus tinggi sareng umur panjang, aranjeunna langkung kamungkinan milih cincin slip merkuri, disebut ogé konektor listrik puter atanapi cincin slip slipless. Puter konektor listrik ngalakukeun functi transmisi anu sami ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-11-2020

    Aya paménta sistem komunikasi broadband anu ningkat dina sababaraha bentuk platform sélulér, sapertos kapal laut, kendaraan darat sareng pesawat udara. Masing-masing alat sateuacanna ieu dilengkepan ku hiji atanapi sababaraha radar, sareng masing-masing radar ngagaduhan sistem anteneu anu misah, sacara mékanis drive ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-11-2020

    Cingcin konduktor konduktor salaku sambungan listrik puteran presisi anu ngamungkinkeun mindahkeun kakuatan sareng sinyal tina cicing kana platform anu diputer, éta tiasa dianggo dina sistem éléktromekanis anu peryogi rotasi anu teu kaampeuh, intermitén atanapi kontinyu nalika ngalirkeun kakuatan sareng / atanapi data .. ..Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-11-2020

    Panilitian anyar nunjukkeun kakuatan angin terus janten sumber énérgi terbarukan pilihan global, kalayan pasar menara turbin angin diperkirakeun ningkat tina $ 12,1 milyar dina 2013 janten $ 19,3 milyar ku taun 2020, tingkat pertumbuhan taunan 6,9 persén. Numutkeun laporan anyar tina panilitian sareng konsultasi f ...Maca deui »

12 Teras> >> Halaman 1/2