Cingcin Milarian Capsule Slip

Pikeun méréskeun multi-sirkuit sareng cingcin slip ukuran alit dina aplikasi aerospace sareng militér, AOOD ngembangkeun séri ieu "ukuran leutik kakuatan hébat" cincin slip kapsul militér. Unit cingcin slip ieu ngadopsi bahan khusus militér, diolah numutkeun standar militér ngeunaan akurasi mesin sareng konsentrisitas, tiasa ngempelkeun dugi ka 165 kabel dina konfigurasi miniatur kalayan beurat anu enteng pisan. Unggal unit dikemas dina amplop mandiri ku konfigurasi anu kuat sareng kamampuan penanganan sinyal anu kuat.

Fitur

  ■ Multi-sirkuit sareng ukuran alit

  ■ Sadaya kabel timah nyaéta kabel panyambung Iradiasi

  ■ Dugi ka 168 sirkuit

  ■ Cocog sareng 1553B, 100M Ethernet, Gigabit Ethernet, RS422, RS485, RS232, video analog sareng sababaraha sinyal komunikasi sareng kontrol.

  ■ Laju operasi maks 200rpm

  ■ Emas dina kontak geser emas

Kauntungannana

  ■ Konpigurasikeun anu pas pisan sareng kompak

  ■ beurat enteng

  ■ reliabilitas tinggi cocog pikeun kaayaan operasi militér

  ■ Panjang umur sareng perawatan-gratis

  ■ Unit standar sareng pangiriman gancang

Aplikasi Khas

  ■ Rudal sareng platform kaméra hawa

  ■ Kandaraan komando bersenjata

  ■ Sistem kaméra Unmanned Aerial Vehicles (UAV)

  ■ Sistem radar

Modél Cingcin Ayeuna  Voltaseu Ukuranna Laju (RPM)
1A 2A 48V 120V OD x L (mm)
ADSR-JC-38 38 x   x   22 × 37 200
ADSR-JC-44 44 x   x   22 × 54.5 200
ADSR-JC-36 36 x   x   22 × 57.3 200
ADSR-JS-60 60 x   x   25 × 91.7 200
ADSR-JS-78 78 x   x   18,4 × 54,6 200
ADSR-JS-168 168 x   x   52 × 115 200
Catatan: Cocog sareng 1553B, 100M Ethernet, Gigabit Ethernet, RS422, RS485, RS232, video analog sareng sababaraha sinyal komunikasi sareng kontrol.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali