Médis

Akurasi sareng reliabilitas mangrupikeun misi peralatan médis sareng alat. Dina sadaya sistem ieu, aranjeunna nempatkeun paménta ketat kana subsistem sareng komponenana. Cingcin slip salaku bagian éléktromekanik anu ngamungkinkeun transmisi kakuatan / sinyal / data tina bagian cicing kana bagian anu diputer, penting pisan pikeun kasuksésan sistem transmisi sadayana.

AOOD ngagaduhan sejarah anu panjang pikeun nawiskeun solusi cincin slip kanggo aplikasi médis. Kalayan téknologi rékayasa pangénggalna, inovasi anu pengkuh sareng canggih pangetahuan, AOOD hasil nganggo akurasi luhung sareng cincin slip reliabilitas pikeun méréskeun transmisi kakuatan / data / sinyal pikeun scanner CT, sistem MRI, ultrasound résolusi tinggi, sistem mamografi digital, centrifuges médis, pendants siling jeung lampu bedah pemantul jeung sajabana.

app5-1

Kasus anu paling khas nyaéta sistem ring ring diaméter ageung pikeun CT scanner. Scanner CT peryogi mindahkeun data gambar tina susunan detéktor sinar-puteran ka komputer pamrosésan data cicing sareng pungsi ieu kedah dilakukeun ku ring slip. Cingcin slip ieu kedah kalayan diameter jero anu ageung sareng tiasa mindahkeun data sajumlah ageung dina kecepatan kerja anu saé. Cing gelincir diaméter AOOD ageung ngan ukur hiji: diaméterna jero tiasa dugi ka 2m, tingkat pangiriman data gambar tiasa dugi ka 5Gbit / s ku saluran serat optik sareng tiasa dianggo kalayan dipercaya dina handapeun kecepatan 300rpm.