Cingcin Slip Terpadu Cairan Gas

Dina sistem industri modéren sapertos robot industri sareng alat-alat pangolah laser, éta henteu ngan ukur peryogi transmisi listrik, tapi ogé peryogi transmisi gas sareng cairan pikeun nyugemakeun operasi kompléks sistem. AOOD salaku panyadia solusi panganteur puteran global anu ngarah, ngembangkeun séri gas / cairan tergelincir ieu cingir pikeun minuhan média klién sareng kabutuhan puteran tanpa wates listrik.

Unit hibrid ieu ngagabungkeun cincin slip listrik sareng jumlah gas / cairan anu diperyogikeun. Éta ngagaduhan kapabilitas nanganan kakuatan, sinyal sareng protokol komunikasi anu hadé pikeun AOOD ring slip listrik sareng kamampuan panyegelan anu hadé média sendi, pikeun nawiskeun kalenturan transfer listrik sareng média ngalangkungan sendi puteran tunggal, sacara efektif ngagampangkeun ningkatna sareng ngirangan biaya kanggo sistem.

Fitur

■ Jumlah sareng ukuran palabuhan gas / cairan opsional

■ Cocog pikeun rupa-rupa média

■ Desain cincin slip listrik modular

■ Kombinasi fléksibel saluran listrik sareng média

Kauntungannana

■ Kamampuan unggul, sinyal sareng kamampuan nanganan média

■ Téknologi segel anu dipercaya

■ Rupa-rupa desain anu aya

■ umur panjang sareng perawatan gratis perawatan 

Aplikasi Khas

■ Robot industri

■ Parabot ngolah laser

■ mesin batré litium

■ Méja indéks Rotary

■ Semikonduktor

Modél Saluran Ayeuna (amps) Tegangan (VAC) Ukuranna Bore Laju
Listrik Hawa 2 5 10 120 240 380 DIA × L (mm) DIA (mm) RPM
ADSR-T25F-8P32S2E-10mm 50 1 @ 10mm 42   8   x   78 x 175   300
ADSR-TS25-2P36S1E & 2Rc2 47 2 @ 10mm 45 2     x   78 x 178   300
ADSR-C24-2Rc2-10mm 24 2 @ 10mm 24         ×  80 x 150   300
ADSR-TS25-4P12S1E & 3Rc2 25 2 @ 12mm 1 @ 10mm 21 4     x   78 x 187   300
Catatan: saluran gas tiasa dirobih janten saluran cairan.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali