Militér

app6-1

Cing gelang AOOD parantos dilayanan militér mangtaun-taun, éta didesain kanggo lingkungan anu kasar sareng sarat anu nuntut. Marengan kabutuhan pelanggan anu nungtut nungtut ring cincin slip militér kinerja tinggi, para ahli AOOD terus-terusan ngembangkeun téknologi cincin slip anyar, ngaktipkeun AOOD slip ring ngalaksanakeun fungsi transmisi dina sistem militér anu paling nangtang. Salaku conto, radar panjagaan dianggo 24 jam / 7 dinten saminggu, éta peryogi cekelan ku langkung ti saratus kawat kalebet saluran ayeuna tinggi, saluran Ethernet gancang, sinyal RF sareng sinyal serat optik, ahli AOOD ngadopsi desain modular, 

gabungan cincin slip listrik sareng RF sareng sambungan serat puteran serat optik, pelindung EMC pikeun mastikeun catu daya, data kecepatan tinggi sareng transmisi sinyal radio RF. Salaku tambahan AOOD tiasa ngahijikeun sareng sendi puteran cairan sareng énkoder ogé.

Aplikasi anu biasa kalebet:

● Stasion pakarang anu stabil sareng dikendali jauh

● Kandaraan anu nganggo baju waja, menara nganggo senjata tameng sareng menara tank

● Sistem artileri anu stabil, IFF anu dikawasa laser, target akuisisi sareng sistem kontrol seuneu

● Instrumén avionik gimballed sareng giroskop

● Platform gun udara anu stabil sareng tempat wisata

● Maju Ningali Sistem Infra-Beureum sareng sistem elektro-optik

● Nyayogikeun pesawat jangjang sareng helikopter pikeun propeller sareng sistem de-icing rotor