Kelautan

Aplikasi laut gaduh syarat ekstrim tina ring slip kusabab lingkungan laut na anu keras. Pangalaman lega AOOD pikeun proyék-proyék laut sareng inovasi anu pengkuh mastikeun yén cincin slip AOOD tiasa nyumponan sarat transmisi konsumén. Cingcin slip AOOD ngalaksanakeun fungsina dina kendaraan di jero cai, sistem anténeu satelit laut, winches laut, alat sonar, alat éksplorasi seismik sareng laut.

990d1678

Kandaraan anu dioperasikeun tina jarak jauh (ROVs) sareng sistem komunikasi satelit salaku dua pangguna akhir penting tina ring slip dina aplikasi kelautan aranjeunna salawasna médan utama ngembangkeun AOOD. Pamakéan ngembangna robot di jero cai pikeun industri minyak sareng gas jero cai ngamajukeun pamekaran sistem ring slip ROV. Cincin slip anu dianggo dina jero cai kedah tahan dina lingkungan jero cai anu ekstrim sapertos tekanan sareng shock sareng korosi. AOOD parantos nawiskeun rébuan cingcin slip pikeun ROV kalebet saluran tunggal atanapi salembar dobel éléktrik optik-optik pikeun sinyal Ethernet atanapi serat optik sareng cingcin éléktrik definisi tinggi. Cingcin slip ieu sadayana didesain nganggo kompénsasi tekanan, disegel ku IP66 atanapi IP68, perumahan stainless steel anu mantep pikeun anti korosi sareng lingkungan jero cai anu karasa.

Sistem komunikasi anténeu satelit tiasa sacara otomatis ngaidentipikasi, kéngingkeun, sareng ngalacak sinyal satelit, penting pisan pikeun komunikasi laut ti udagan dugi ka lokasi monitoring jauh. Éta ngandung tilu elemen konci-kabel RF, konektor RF sareng anténeu. 

Anténeu mangrupikeun unsur anu munggaran tina sistem input kana sistem narima sinyal nirkabel, kusabab sistem anténeu ngamungkinkeun komunikasi dua arah antara taneuh sareng stasiun anu gancang, maka jalma tiasa ngalacak radar, pesawat terbang, ngagungkeun sareng ngalir kendaraan ti stasiun monitoring. Kusabab sistem anténeu kedah disetir dina rotasi horisontal atanapi vertikal 360 °, janten peryogi cingcin slip pikeun dilebetkeun kana sistem anténeu pikeun méréskeun voltase sareng kontrol sinyal tina hiji bagéan cicing kana bagéan rotor. Sendi puter coaxial AOOD sareng sendi puteran coaxial hibrid sareng cincin slip listrik tiasa disayogikeun.

Produk anu aya hubunganana: Cingcin Slip Kelautan