FAQs

FAQ
Naon bédana cincin slip sareng union rotary?

Duanana cing gelincir sareng serikat puter dianggo pikeun mindahkeun média tina bagian puteran kana bagian anu cicing nalika diputer. Tapi média cingcin slip mangrupakeun kakuatan, sinyal sareng data, média union union nyaéta cair sareng gas.

Kumaha ngeunaan garansi produk puter listrik AOOD?

AOOD gaduh garansi sataun pikeun sadaya produk puter listrik kecuali cincin slip custom. Upami unit naon waé henteu tiasa dianggo saé dina lingkungan damel normal, AOOD bakal ngajaga atanapi ngagentos haratis.

Kumaha cara milih modél ring slip katuhu pikeun aplikasi kuring?

Jumlah sirkuit, arus sareng voltase, rpm, wates ukuran bakal nangtoskeun mana modél ring slip AOOD anu diperyogikeun. Salaku tambahan, kami bakal ngémutan aplikasi anjeun anu saleresna (geter, waktos damel teras-terasan sareng jinis sinyal) sareng ngadamel solusi anu tepat pikeun anjeun.

Naha kuring kedah milih AOOD TECHNOLOGY LIMITED salaku pasangan cincin slip kami? Naon kaunggulan anjeun?

Tujuan AOOD nyaéta pikeun nyugemakeun konsumén. Tina desain awal, seleksi bahan, produksi, uji coba, paket sareng pangiriman terakhir. Kami salawasna nawiskeun jasa pangsaéna sareng pastikeun konsumén urang tiasa kéngingkeun produk kualitas pangsaéna dina waktos anu pondok.

Kumaha AOOD bakal nyegah ring slip tina gangguan sinyal?

Insinyur AOOD bakal nyegah gangguan sinyal tina aspék di handap ieu: a. Ningkatkeun jarak cincin sinyal sareng cincin kakuatan sanésna tina internal ring slip. b. Anggo kabel terlindung khusus pikeun mindahkeun sinyal. c. Tambahkeun tameng luar pikeun cincin sinyal.

Naon waktos pangiriman AOOD upami parantos diturutan?

Kami gaduh jumlah saham anu wajar pikeun kaseueuran cingcin standar, janten waktos pangiriman biasana dina saminggu. Pikeun cingcin slip anyar, urang panginten peryogi 2-4 minggu.

Kumaha cara kuring masang cincin slip sareng bolos?

Biasana urang dipasang ku aci instalasi sareng nyetél sekrup, urang tiasa nambihan flange pikeun cocog sareng instalasi anjeun upami anjeun peryogi.

Pikeun sistem anténeu satelit satelit laut dua-sumbu 2-sumbu, naha anjeun tiasa nyarankeun sababaraha solusi cincin slip?

AOOD parantos nawiskeun seueur jinis cincin slip pikeun sistem anténeu, kalebet sistem anténeu laut sareng sistem anténeu jalan. Sababaraha diantarana diperyogikeun pikeun mindahkeun sinyal frékuénsi luhur sareng sababaraha diantarana peryogi gelar panyalindungan anu langkung luhur, contona IP68. Urang sadayana parantos ngalaksanakeunana. Mangga wartosan AOOD pikeun syarat cincin slip anjeun lengkep.

Kalayan ningkatna téknologi anyar, cingcin slip anu langkung maju diperyogikeun pikeun mindahkeun sinyal khusus. Sinyal mana anu tiasa ditransfer ku cincin slip AOOD?

Kalayan taun R&D sareng pangalaman kerjasama, cingcin slip AOOD parantos hasil ditransper simulasi sinyal pidéo, sinyal vidéo digital, frékuénsi luhur, kontrol PLD, RS422, RS485, Inter Bus, CanBus, Profibus, Device Net, Giga Ethernet sareng sajabina.

Abdi milarian cincin slip pikeun mindahkeun 1080P sareng sababaraha saluran sinyal umum sanés dina struktur alit. Dupi anjeun nawiskeun sapertos kitu?

AOOD parantos ngembangkeun cincin slip HD pikeun kaméra IP sareng kaméra HD anu tiasa mindahkeun sinyal HD boh sinyal umum dina pigura cincin slip kapsul.

Naha anjeun ngagaduhan hal anu tiasa mindahkeun 2000A atanapi arus anu langkung luhur?

Leres, urang gaduh. Konektor puteran listrik AOOD ngan ukur dianggo pikeun mindahkeun latar-warna: # f0f0f0; arus luhur.

Upami ring slip peryogi gelar perlindungan anu luhur, sapertos IP66. Naha torsi na ageung?

Kalayan téknologi canggih sareng perawatan khusus, AOOD tiasa ngadamel ring slip henteu ngan ukur IP66 tapi ogé torsi anu cukup leutik. Komo cingcin slip ukuranana ageung, urang tiasa dianggo lancar sareng perlindungan anu langkung saé.

Pikeun proyek ROV, urang peryogi sababaraha sendi puteran anu tiasa ngirimkeun sinyal serat optik modeu tunggal sareng kakuatan di handapeun laut jero. Naha anjeun tiasa nawiskeun sapertos kitu?

AOOD parantos hasil nawiskeun seueur sendi puteran pikeun ROV sareng aplikasi laut sanés. Pikeun lingkungan laut, urang serat optik serat perusahaan gabungan kana cincin slip listrik, pikeun ngirimkeun sinyal serat optik, kakuatan, data sareng sinyal dina hiji gempungan lengkep. Salaku tambahan, urang sapinuhna tumut kana kaayaan pamakean, perumahan tina ring slip bakal didamel tina stainless steel, kompensasi tekanan sareng kelas proteksi IP68 ogé bakal diadopsi.

Hai, tim kami mendesain proyék robotic, kami peryogi sababaraha sendi puteran robotic kanggo méréskeun masalah kabel, hayu atuh terang naon anu anjeun tiasa laksanakeun.

Dina aplikasi robotic, ring slip dikenal salaku robotic rotary joint atanapi robot slip ring. Hal ieu digunakeun pikeun ngirimkeun sinyal sareng kakuatan tina pigura dasar kana unit kontrol panangan robotic. Éta ngagaduhan dua bagian: hiji bagian cicing dipasang dina panangan robot, sareng hiji bagéan puteran dipasang dina pigeulang robot. Kalayan gabungan rotary robotic, robot tiasa ngahontal 360 rotasi anu teu aya tungtungna tanpa aya masalah kabel. Numutkeun kana spésifikasi robot, sendi puteran robotic kisaran lega. Biasana robot anu lengkep peryogi sababaraha cincin slip robot sareng cincin slip ieu sigana aya sarat anu béda. Dugi ka ayeuna, kami parantos nawiskeun cincin slip kapsul kompak, ngalangkungan cincin slip slip, ring cake slip slip, serat optik sendi puteran, sendi puteran elektro-optik sareng solusi rotary khusus pikeun robotika.

Solusi cincin slip anjeun kadéngé saé, tapi naon tés anu bakal anjeun laksanakeun? Kumaha kabiasaan anjeun?

Pikeun rakitan cincin slip biasa, sapertos AOOD ukuran alit cingcin kompak, kami bakal nguji tegangan operasi sareng arus, sinyal, torsi, noise listrik, résistansi isolasi, kakuatan diéléktrik, dimensi, bahan sareng penampilan. Pikeun standar militér atanapi cingcin slip kabutuhan khusus anu khusus, sapertos kecepatan tinggi sareng anu bakal dianggo dina kendaraan di jero cai, cincin slip pertahanan mesin militér sareng tugas beurat, kami bakal ngalaksanakeun kejutan mékanis, siklus suhu, suhu luhur, suhu handap, geter, kalembaban, gangguan sinyal, tés kecepatan luhur sareng sajabina. Tés ieu bakal saluyu sareng standar militér AS atanapi kaayaan uji anu ditangtoskeun ku konsumén.

Naon sliprings HD-SDI anjeun? Urang peryogi seueur deui.

Dina waktos ayeuna, urang gaduh cincin slip 12way, 18way, 24way sareng 30way SDI. Éta téh dirancang kompak sareng gampang dipasang. Aranjeunna mastikeun mindahkeun sinyal anu lancar tina pidéo luhur sareng tiasa nyumponan sarat aplikasi TV sareng pilem.