Résistansi Geter Pangeboran Downhole sareng Solusi Ring Slip Suhu Tinggi

Alat-alat Downhole meryogikeun ring slip pikeun mindahkeun kakuatan sareng data sareng ngaleungitkeun pulas kabel sareng macét di lingkungan pangeboran paling parah. AOOD salaku desainer ngarah sareng pabrik cingcin slip listrik, teras pokus kana paménta pangénggalna pangeboran downhole pikeun ring slip, parantos hasil dikirimkeun résistansi getaran kinerja tinggi, suhu luhur sareng tekanan tinggi slip ring assemblies ka MWD (pangukuran nalika dibor ) sistem sareng aplikasi suhu luhur industri.

Kaseueuran cingcin AOOD dimanfaatkeun dina alat pangeboran dowohole didesain khusus, cukup tangguh pikeun nolak kejutan tinggi, geteran tinggi, suhu luhur sareng lingkungan pers anu luhur. Suhu damel dugi ka 260 ° C sareng MTBF (Rata-rata Waktos Antara Gagal) dugi ka 60 juta révolusi. Gampang dirakit sareng dibongkar, tiasa digabungkeun sareng suhu luhur sareng résolusi tekanan tinggi sareng motor.

Upami anjeun peryogi bantosan ngeunaan cingcin slip dina desain alat bor pengeboran anjeun, mangga dihubungi sales@aoodtech.com.


Pos waktos: Jan-11-2020