Robot Bumi janten Pasar Robotic Terbesar tina Cingcin Slip

Dina aplikasi robotic, ring slip dikenal salaku robotic rotary joint atanapi robot slip ring. Hal ieu digunakeun pikeun ngirimkeun sinyal sareng kakuatan tina pigura dasar kana unit kontrol panangan robotic. Éta ngagaduhan dua bagian: hiji bagian cicing dipasang dina panangan robot, sareng hiji bagéan puteran dipasang dina pigeulang robot. Kalayan gabungan rotary robotic, robot tiasa ngahontal rotasi 360 derajat anu teu aya tungtungna tanpa masalah kabel.

Numutkeun spésifikasi robot, cingcin robotic robotic range lega. Biasana robot lengkep peryogi sababaraha cincin slip robot sareng cincin slip ieu sigana aya sarat anu béda. Dugi ka ayeuna, AOOD parantos nawiskeun seueur kontak cincin slip listrik anu béda pikeun aplikasi robotic kalebet cincin slip kapsul kompak, ngalangkungan cincin slip slip, cincin slip cake pan, sendi puteran serat optik, sendi puteran elektro-optik sareng majelis cincin slip khusus-dirancang .

Pasar aplikasi robotic cincin slip paling ageung nyaéta pasar robot bumi sanés pasar robot industri. Biasana, robot industri gaduh syarat langkung luhur tina ring slip sareng lingkungan padamelan anu beda sareng fungsina. Relatip, robot bumi gaduh syarat saderhana saderhana saderhana. Robot bumi anu bénten-bénten ogé ngagaduhan fungsi anu béda, sapertos robot ngabersihkeun vakum, robot ngosok lantai, robot mopping lantai, robot meresihan kolam renang sareng robot meresihan talang, tapi sadayana ngabagi bentuk alit sareng lingkungan damel, AOOD compact capsule slip ring ring with their ukuran alit, kamampuan mindahkeun sinyal anu unggul sareng béaya rendah, tiasa nyumponan robot bumi sadaya kabutuhan rotasi 360 derajat tanpa wates tina bagian tetepna ka bagian anu diputer.

news-1


Pos waktos: Jan-11-2020