Produk Anyar Diluncurkeun

Marengan paningkatan permintaan multi-kanal cingir video slip tinggi dina peralatan 1080P HD, AOOD ngembangkeun 36 cara HD-SDI ring slip ADC36-SDI anyar. Modél ieu kalayan diaméter luar 22mm sareng jangkungna 70mm, sanggup mindahkeun 36 cara sinyal / kakuatan umum sareng sambungan rotary RF 1 arah anu dianggo pikeun mindahkeun sinyal 1080P HD. Bentuk kompak na ngamungkinkeun gampang dipasang dina sistem pelanggan pikeun ngagentoskeun cincin slip aslina, sareng ngaktifkeun sadayana sistem ngalengkepan kinerja anu langkung saé. Éta mangrupikeun cincin slip paling laris dina panjagaan, siaran, TV sareng pasar pilem ayeuna, ogé seueur dianggo dina sistem pendant lampu bedah médis sareng peralatan 1080P HD sanés.


Pos waktos: Jan-11-2020